Logo Alons BV

Aggregaat huren of kopen? Lees de noodzaak van een aggregaat

Als u erover na gaat denken, draait bijna heel uw bedrijf of instelling op stroom. Stroom is voor u en uw medewerkers cruciaal. Aan stroomuitval moet u dus niet denken. Maar zeker met al die veranderingen qua weer en de winter voor de deur, is de kans op stroomuitval groter. De oplossing? Een aggregaat huren of kopen bij Alons BV.

De voordelen van een aggregaat huren

Het allergrootste voordeel van een (nood)aggregaat is dat u nooit meer zonder stroom en nooit meer zonder warmte/koeling komt te zitten. Want een ongeluk zit in een klein hoekje, een kabel is zo vernield. Zorg ervoor dat u dan binnen no time uw bedrijf weer op de rit heeft en dat u niet achter de feiten aanloopt.

VERSCHILLENDE SOORTEN AGGREGATEN

Bij ons kunt u verschillende soorten aggregaten huren of kopen.

Stille of open aggregaten

De stille of open aggregaten die we verkopen en verhuren zijn van het merk WFM Generators of Energy Generators. een stille aggregaat is vooral handig wanneer u uitloopt met uw buitenwerkzaamheden of u vaak ’s avonds moet werken. Ook op de camping is een stille aggregaat de perfecte oplossing.

Stroomaggregaten

Heeft u te weinig stroom? Dan brengt een stroomaggregaat dit snel weer op peil. De stroomaggregaten zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens.

Diesel- en benzineaggregaten

De aggregaten die we verkopen of verhuren zijn verkrijgbaar in  diesel. of benzineaggregaten, open of geluidgedempt hand start elektrische start of automatische start bij stroomuitval of ander signaal . Beide zijn verkrijgbaar in verschillende series met elk weer hun eigen voordelen. Kiest u bijvoorbeeld voor de benzineaggregaat uit de ES serie, dan bent u gegarandeerd van een laag brandstofverbruik. Maar liefst 12 uur non-stop draaien op 11 liter benzine is geen uitzondering. Welke diesel- of benzineaggregaat het beste is, is afhankelijk van uw wensen en situatie. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.

Alons BV voor advies

Een open of geluidgedempt , tractoraangedreven of met eigen benzine of diesel motor ? We begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De professionele en ervaren medewerkers van Alons BV staan graag voor u klaar met een passend, persoonlijk advies.

Meer lezen?

Pramac aggregaat

Bij Alons BV kunt u onder meer terecht wanneer u op zoek bent naar een Pramac aggregaat. Dit aggregaat is er in een dieselvariant en een benzinevariant. De dieselaggregaten Als u op zoek bent naar een Pramac dieselaggregaat, zult u uitkomen bij die uit de S-serie. Deze aggregaten zijn bijna allemaal uitgerust met een Yanmar-motor. Alleen de […]
Lees verder...

Honda Stroomaggregaat

Bent u van plan een Honda stroomaggregaat te kopen, dan is dat zeker niet onverstandig. De experts van Honda hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en dat merk je. Bij Alons BV kunnen we u heel veel verschillende stroomaggregaten van het merk Honda leveren en wij zijn tevens het adres wanneer u op […]
Lees verder...

Een noodstroom aggregaat van Alons BV

Bij extreme kou, maar zeker ook bij extreme warmte wil het nog weleens voorkomen dat de stroom uitvalt. In zo’n geval is het verstandig een noodstroom aggregaat in huis te hebben. Een noodstroom aggregaat koopt u eenvoudig bij Alons BV. Welk type aggregaat volstaat? Om te zien welk type het meest geschikt is voor uw situatie, […]
Lees verder...
1 2 3 6

Wat onze klanten vertellen