Logo Alons BV

Aggregaten

Bij Alons bent u aan het juiste adres voor nieuwe en gebruikte aggregaten. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een aggregaat. Is uw aggregaat stuk? Laat deze dan door ons repareren!

Aggregaten

Wij zijn importeur van Mase Generators, GenSet Generators, Energy Generators en AgroWatt. Allen gefabriceerd in Italië. Wij leveren nieuwe aggregaten, in bijvoorbeeld open of een geluid gedempte uitvoering. Maar ook tractoraggregaten.

U weet wat u wilt of nodig bent, of komt u er totaal niet uit? Wij adviseren u graag!

Gebruikte aggregaten komen bij ons ook regelmatig voor. Ons aanbod hierin is wisselend. Voor een gebruikte aggregaat kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Ook voor reparatie en (preventief) onderhoud van uw aggregaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen loadbank, met de loadbank testen wij de prestatie van uw machine tot volvermogen. Hiermee verkleint u het risico dat de machine stil komt te staan op het moment dat u hem het hardst nodig heeft. Storingen oplossen, lokaliseren en de- en montage op locatie behoort ook tot onze mogelijkheden. Onze monteurs komen graag bij u langs.

Tevens hebben wij ook vele aggregaten in de verhuur. (Zie verhuur)

Wat onze klanten vertellen