Logo Alons BV

Feestmaterialen en diversen

Wij verhuren al het materiaal dat u nodig heeft voor uw feest.

Partytent tot statafel – Alles voor uw feest

Heeft u niet voldoende ruimte binnen? Wilt u gewoon lekker buiten zitten zonder nat te worden of weg te branden in de zon? Dan is een partytent huren de oplossing. Bij ons kunt u partytenten van 32 m2 huren. Dus altijd voldoende ruimte. Binnen of rond de partytent zet u de statafels neer. Zo kunnen uw gasten met elkaar praten onder genot van een pilsje en een lekkere snack.

Plaskruis / Plaszuil

Dagprijs:
€40.00
Weekprijs:
€120.00
Bekijken

Mobiel Toilet

Dagprijs:
€40.00
Weekprijs:
€120.00
Bekijken

Verjaardag of kinderfeestje? – huur een Springkussen

Wilt u echt iets speciaals doen voor de verjaardag of het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Huur dan een springkussen. Wat is nou beter voor kinderen dan lekker actief te zijn? Hier kunnen de kinderen al hun energie kwijt terwijl ze op en neer stuiteren en springen.

Ook bij feesten voor volwassen is een springkussen altijd een succes. Dit soort feesten zijn soms een beetje saai voor de kleintjes. Daarom is het slim om afleiding neer te zetten. Met een springkussen heeft u blije kinderen en relaxte ouders.

Uw feest – wij verhuren

Kom daarom bij onze winkel op bezoek en vind alles wat u nodig heeft voor het beste feest. Of die nou een middagje duurt of een paar dagen. Bij Alons kan het allemaal:

  • Halve dag (minimale huurperiode): helft van de dagprijs + 20%.
  • 1 dag = 08.00u t/m 18.00u
  • 1 week = 1 werkweek, bijvoorbeeld maandag 8.00u t/m vrijdag 18.00u.
  • Weekend = Vrijdag 08.00u. tot en met maandag 08.00u. Tarief is 2 keer de dagprijs.
  • Voor een langere huurperiode of projecten vraagt u een van onze medewerkers naar de voordelen die daarbij horen.

Ons personeel helpt u graag bij het uitzoeken van alle benodigdheden om een mooi feest te bouwen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0599-671570 of stuur een e-mail naar: info@alonsbv.nl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief of exclusief BTW. Exclusief eventuele bezorgkosten, brandstof en toebehoren zoals: boren, schuurpapier, nieten, slijtage zaagketting, slijtage diamantschijf en dergelijke.

Wat onze klanten vertellen