Logo Alons BV

Hogedrukreiniger huren voor het schoonmaken van uw terras

Uw terras moet er in het mooie voorjaar, de warme zomer en de fijne nazomer perfect uitzien. Een hogedrukreiniger is het ideale apparaat om uw terras goed schoon te maken. Maar hoe vaak gebruikt u zo’n hogedrukreiniger? Is de hogedrukreiniger het aanschafbedrag waard? Bij Alons BV hebben we de oplossing: een hogedrukreiniger huren.

Wat is een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is hogedrukpomp die aangedreven wordt door een elektrische motor. Met hoge druk komt het water uit de spuitmond. Het is een veel gebruikt reinigingsapparaat voor de meest uiteenlopende zaken, zoals het schoonmaken van uw tuin, huis en auto. Een hogedrukreiniger wordt gebruikt door zowel bedrijven als particulieren.

De werking van een hogedrukreiniger

De werking van een hogedrukreiniger is erg eenvoudig. Water wordt via de waterleiding naar de hogedrukreiniger gevoerd. Het water wordt door een pomp via een spuitlans door een verstelbare opening geperst. Dus de druk van de hogedrukreiniger is afhankelijk van de pompgrootte en de grootte van de opening.

Een voorbeeld ter verduidelijking:

Uw kraan geeft +/- 15 liter water per minuut en de waterdruk uit uw kraan is gemiddeld 4 bar. Nu perst een hogedrukpomp dezelfde hoeveelheid water (15 liter water) in één minuut door een opening van 0,5 mm. Het water verlaat dus met hoge druk de opening. Op deze manier wordt een hogedruk van wel meer dan 100 bar gegenereerd. Wordt de opening groter? Dan wordt de waterdruk lager.

De voordelen van een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger heeft een heleboel voordelen te bieden:

  • Grote schoon te maken oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen.
  • Het te reinigen object of oppervlak is sneller schoon.
  • Een hogedrukreiniger is breed toepasbaar.
  • Geschikt voor bedrijven en particulieren.
  • Eenvoudig te bedienen.

HOGEDRUKREINIGER HUREN OF KOPEN?

Een hogedrukreiniger is erg handig, maar gaat u het vaak genoeg gebruiken om er zelf één aan te schaffen? Of zou huren voor u de beste oplossing zijn? Bij Alons BV heeft u de keuze om een hogedrukreiniger te huren of te kopen. Het grote voordeel van huren is dat u geen onderhoudskosten betaalt, kapot materieel wordt vervangen en u geen opslagruimte nodig heeft.

NEEM CONTACT OP MET ALONS BV

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd naar de voordelen die het huren van een hogedrukreiniger te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Meer lezen?

Pramac aggregaat

Bij Alons BV kunt u onder meer terecht wanneer u op zoek bent naar een Pramac aggregaat. Dit aggregaat is er in een dieselvariant en een benzinevariant. De dieselaggregaten Als u op zoek bent naar een Pramac dieselaggregaat, zult u uitkomen bij die uit de S-serie. Deze aggregaten zijn bijna allemaal uitgerust met een Yanmar-motor. Alleen de […]
Lees verder...

Honda Stroomaggregaat

Bent u van plan een Honda stroomaggregaat te kopen, dan is dat zeker niet onverstandig. De experts van Honda hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en dat merk je. Bij Alons BV kunnen we u heel veel verschillende stroomaggregaten van het merk Honda leveren en wij zijn tevens het adres wanneer u op […]
Lees verder...

Een noodstroom aggregaat van Alons BV

Bij extreme kou, maar zeker ook bij extreme warmte wil het nog weleens voorkomen dat de stroom uitvalt. In zo’n geval is het verstandig een noodstroom aggregaat in huis te hebben. Een noodstroom aggregaat koopt u eenvoudig bij Alons BV. Welk type aggregaat volstaat? Om te zien welk type het meest geschikt is voor uw situatie, […]
Lees verder...
1 2 3 6

Wat onze klanten vertellen