Logo Alons BV

Machineverhuur voor elke klus

Klussen om en rond het huis. Veel mensen zijn er gek op en durven het aan om het huis zelf te verbouwen of de tuin in enkele dagen helemaal om te gooien. Zo niet dan huren ze een aannemer, hovenier of bijvoorbeeld stratenmaker ervoor in. Wil je een klus echter goed en professioneel uitvoeren dan zijn de juiste machines en het juiste gereedschap niet weg te denken. Je hebt nu eenmaal ‘tools’ nodig, dat kan met machineverhuur.

DE UITDAGING VAN MACHINEVERHUUR

Ben je een beetje een allrounder dan kom je er al snel achter dat het ondoenlijk is om al het materiaal en alle machines zelf aan te schaffen. Tenzij je natuurlijk beschikt over een grote portemonnee. Als je een tuin opnieuw aan het aanleggen bent heb je misschien wel een minikraan of knikmops nodig om de grond te verzetten, of een kettingzaag om eerst grof werk te verrichten en ruimte te maken voor nieuwe beplanting.  Ga je een bestaande tuin doen, dan wil je mogelijk een zelfrijdende gazonmaaier en moet er een boom gesnoeid worden met een handige heggenschaar op benzine. Want zo’n snoer zit alleen maar in de weg en is altijd gelimiteerd op reikwijdte.

Aannemers hebben vaak tijdelijk meer capaciteit nodig. Bijvoorbeeld een grotere aanhanger of extra aggregaten, omdat er te weinig stroomvoorzieningen zijn op de plek waar zij aan het verbouwen zijn. Of het wordt koud en je wilt je tijdens het klussen toch warm houden. Ook zullen er personen zijn die hulp nodig hebben bij logistieke werkzaamheden, denk aan heftrucks of bijvoorbeeld steekwagens.

Al die tools zelf bezitten zou een veel te grote inbreuk doen op je persoonlijke- of bedrijfskapitaal.
Dan biedt huur een enorme uitkomst. Het maakt je klussen makkelijker en levert je ook nog eens geld op.

MAAK HET JE GEMAKKELIJK MET MACHINEVERHUUR!

Want dat is vooral waar het om gaat. Je zou eigenlijk nooit moeten besparen als het om je eigen gemak maar vooral ook gezondheid gaat. Hoe vaak zie je niet dat mensen door hun rug heen gaan, er gevaarlijke situaties optreden of bouw-, verbouw- of tuinprojecten niet op tijd af komen? Vaak doordat gewerkt wordt met ondoenlijk materiaal en in het slechtste geval helemaal geen materiaal, waardoor alles neerkomt op ouderwetse spierkracht. Met als risico dat je aan het eind van de dag uitgeput op de bank zit. Of erger, namelijk dat je als ZZP-er even niet meer aan het werk kunt. Ook voor een privépersoon is dat erg, maar de ziektekosten worden dan doorbetaald.

MACHINES HUREN LEVERT JE GELD OP

Dat is best een mooie gedachte. Want je kunt meer werk verzetten in veel minder tijd en daardoor ook veel meer uren declarabel maken. Maar het gaat nog een stap verder. Door het huren van de juiste machines en hoogwaardig gereedschap ga je kwalitatief veel beter werk afleveren. Dat betekent simpelweg dat je klanten een stuk tevredener zullen zijn. En tevreden klanten leveren altijd nieuwe klanten op. Ook als het gaat om een privéklus die je zelf in of rond je huis uitvoert zal het eindresultaat bepalend zijn. Blije gezichten zijn nu eenmaal beter dan boze.

AL HET GEMAK ONDER ÉÉN DAK MET MACHINEVERHUUR

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten machines en gereedschappen die jouw kluswerkzaamheden vergemakkelijken, zoals aggregaten, -bouw-, tuin- en parkmachines, minikranenaanhangersrupsdumperssteekwagens, bladblazers, verticuteermachineskettingzagen en nog heel veel meer.

Doordat Alons al in 1988 is begonnen met de reparatie, het wikkelen van elektromotoren en reparatie aan elektrische gereedschappen en machines is er meer dan 30 jaar kennis opgebouwd. Daarmee verhuren wij niet zomaar iets, maar zorgen ervoor dat precies die machine of dat gereedschap geleverd wordt wat ook echt nodig is voor de desbetreffende klus.

Heeft u behoefte aan advies of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer lezen?

Pramac aggregaat

Bij Alons BV kunt u onder meer terecht wanneer u op zoek bent naar een Pramac aggregaat. Dit aggregaat is er in een dieselvariant en een benzinevariant. De dieselaggregaten Als u op zoek bent naar een Pramac dieselaggregaat, zult u uitkomen bij die uit de S-serie. Deze aggregaten zijn bijna allemaal uitgerust met een Yanmar-motor. Alleen de […]
Lees verder...

Honda Stroomaggregaat

Bent u van plan een Honda stroomaggregaat te kopen, dan is dat zeker niet onverstandig. De experts van Honda hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en dat merk je. Bij Alons BV kunnen we u heel veel verschillende stroomaggregaten van het merk Honda leveren en wij zijn tevens het adres wanneer u op […]
Lees verder...

Een noodstroom aggregaat van Alons BV

Bij extreme kou, maar zeker ook bij extreme warmte wil het nog weleens voorkomen dat de stroom uitvalt. In zo’n geval is het verstandig een noodstroom aggregaat in huis te hebben. Een noodstroom aggregaat koopt u eenvoudig bij Alons BV. Welk type aggregaat volstaat? Om te zien welk type het meest geschikt is voor uw situatie, […]
Lees verder...
1 2 3 6

Wat onze klanten vertellen