Logo Alons BV

Stroomgenerators

Bent u op zoek naar een stroomgenerator die licht van gewicht en heel compact is? Bij Alons BV kunnen we u dan zeker verder helpen.

Wanneer gebruiken?

De stroomgenerator van dit type is met name geschikt voor gebruik in de tuin, in of bij de camper, op een boot, bij een kraampje en tijdens de bouw.

Wat zijn precies de kenmerken?

Een stroomgenerator die klein van stuk is en ook niet zwaar is, is draagbaar, heeft oliebewaking en is voorzien van 230V randaarde contactdozen of 400V C.E.E.-contactdozen. Zegt dit u niet genoeg en heeft u advies nodig om zeker te weten of zo’n stroomgenerator geschikt is voor uw situatie, dan geven we u dat natuurlijk graag.

Reparatieservice

Bent u al voorzien van de juiste stroomgenerator, maar is deze defect? Wij verkopen niet alleen generatoren, maar repareren ze ook. Er is nog geen enkele stroomgenerator geweest die wij niet hebben kunnen maken.

WILT U EEN STROOMGENERATOR AANSCHAFFEN?

Heeft u vragen over onze reparatieservice? Neem dan gerust contact op. Dit kan per telefoon via 0599-671570 of per e-mail via: info@alonsbv.nl. Wij horen graag van u. Volg ons ook op YouTube en Google plus.

Meer lezen?

Pramac aggregaat

Bij Alons BV kunt u onder meer terecht wanneer u op zoek bent naar een Pramac aggregaat. Dit aggregaat is er in een dieselvariant en een benzinevariant. De dieselaggregaten Als u op zoek bent naar een Pramac dieselaggregaat, zult u uitkomen bij die uit de S-serie. Deze aggregaten zijn bijna allemaal uitgerust met een Yanmar-motor. Alleen de […]
Lees verder...

Honda Stroomaggregaat

Bent u van plan een Honda stroomaggregaat te kopen, dan is dat zeker niet onverstandig. De experts van Honda hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en dat merk je. Bij Alons BV kunnen we u heel veel verschillende stroomaggregaten van het merk Honda leveren en wij zijn tevens het adres wanneer u op […]
Lees verder...

Een noodstroom aggregaat van Alons BV

Bij extreme kou, maar zeker ook bij extreme warmte wil het nog weleens voorkomen dat de stroom uitvalt. In zo’n geval is het verstandig een noodstroom aggregaat in huis te hebben. Een noodstroom aggregaat koopt u eenvoudig bij Alons BV. Welk type aggregaat volstaat? Om te zien welk type het meest geschikt is voor uw situatie, […]
Lees verder...
1 2 3 6

Wat onze klanten vertellen